donderdag 2 december 2010

Madonna

De laatste foto's van popkoningin Madonna doen de geruchten groeien dat ze opnieuw cosmetische ingrepen onderging. Op 52-jarige ziet haar gezicht er onnatuurlijk pofferig en onberispelijk uit.

Op de foto Madonna afgelopen week bij de opening van haar fitnessketen Hard Candy.

Vreemd uiterlijk

Madonna beweert altijd dat ze haar jeugdige uiterlijk enkel te danken heeft aan haar gezonde eetgewoonten en sportregime. Bij de opening van haar fitnesscentrum Hard Candy in Mexico waren nauwelijks rimpels aan haar voorhoofd en ogen zichtbaar, wat het vermoeden van nieuwe cosmetische ingrepen doet groeien. Plastisch chirurg Nick Milojevic bestudeerde de laatste foto's van de zangeres en verklaar waarom ze er zo vreemd uitziet.

Botox, fillers en vet

"Madoonaheeft er lang erg goed uitgezien, maar tegenwoordig heeft de ze look van wat ik de valse jeugd noem. Ze kreeg duidelijk te veel botox, een facelift met draden en tal van andere procedures. Dit zorgt voor een opgeblazen look, zeker aan haar wangen. Ik denk dat ze overdreef met fillers ofwel liet ze vet overplaatsen van een ander lichaamsdeel. Daarbij mengen artsen lichaamseigen vetweefsel met stamcellen en injecteren ze dit in je gezicht. Ik hoop voor haar dat het een filler is, dit kun je wegsmelten, maar een vettransfer kan lang blijven en is moeilijk weg te krijgen" aldus de chirurg.

Te veel

Milojevic gaat verder: "Je verliest bij het verouderen sowieso volume aan de wangen, het idee achter de techniek is dat door dit op te vullen met natuurlijk vet, we de effecten van de jaren kunnen omkeren. Britse artsen gebruiken maar een halve spuit, maar Amerikaanse artsen overdrijven met twee spuiten, waardoor de look meer uitgesproken is. Daarnaast verslappen ook de kaakspieren met de jaren. Je kunt dit oplossen met botox wat alles strakken maakt, je kunt ook een filler in de nek en kin aanbrengen."

Kaak, kin en ogen

"Haar kin lijkt ook pofferig, dus dat zal eveneens komen door een filler of vet. Het lijkt alsof ze een vetmasker opheeft, haar voorhoofd is ongelooflijk strak, ze heeft dus zeker botox laten injecteren. Een vrouw van 52 heeft normaal meer losse huid en rimpels, Madonna heeft zeker het een en ander laten straktrekken. Haar ogen lijken een beetje getrokken aan de zijkant, dus ik vermoed dat ze ingreep onderging waarbij de arts huid wegneemt aan de ogen. Het is ook wel mogelijk dat een goede huid echt in haar genen zit en dat ze regelmatig niet-operationele ingrepen ondergaat om haar looks te onderhouden, in plaats van drastische operaties. Maar die hamsterlook komt vast en zeker door fillers", besluit Nick Milojevic. (ep)

5 opmerkingen:

  1. madonna is echt een rare freak en wist je dat ze joods was niet dat ik daar tegen ben of zo maar even dat je dat weet haar persoonlijke assistente moet haar ook drie keer per nacht water brengen en dronken op het podium staan hoe bedenk je het. nu moet ik een spreekbeurt over madonna echt grappig en ik krijg zowieso een 1 omdat madonna zo raar is

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ik moet dat ook..............

      Verwijderen
    2. ja lijkt me logisch we werken samen maar madonna heeft een paardenlul

      Verwijderen
    3. ze is een icoon ze is een legende en ze is het moment

      Verwijderen